Witam.
Myślę, że taki podstawowy wzór jest zbędny i mam nadzieję, że jak napiszę to kapkę inaczej, nie zostanie mój temat usunięty.
Jesteśmy młodą siecią, która po sześciu miesiącach pracy, upadła przez spam boty na forum, oraz brak czasu na zajmowanie się tą przyjemnością, lecz teraz po prawie czterech miesiącach przerwy postanowiliśmy powrócić na listy sieci cs.
Zaczynaliśmy od jednego serwera, oraz naszej starej domeny, która kiedyś została opłacona na cały rok, więc zabierająć się za to, zrobiliśmy całe forum od nowa, do którego adres będzie podany poniżej, postawiliśmy jeden serwer i z czasem zaczęliśmy się powoli rozwijać.
Aktualnie posiadamy jeden serwer Free For All (FFA), który ma 20 slotów, tak zwaną Mixownie, która posiada 11 slotów i serwer vt, na którym może mieścić się 30 osób, my staramy się robić jak najlepiej dla naszych graczy, aby ściagać ich do siebie, aby czuli u nas na prawdę świetny klimat.
Adres Forum:
http://www.eu-s.plSerwer FFA: 20 slotów, POSTRZELAJ.PL
Serwer MIX: 10 slotów, PUKAWKA.PL
Kontakt GG: 10675508
Kontakt e-mail:
jakubeqc@gmail.comW imieniu całego stowarzyszenia zajmującego się naszą serwerownią, pragniemy znaleźć kogoś, to chociaż chciałby spróbować nam pomóc w rozwijaniu się naszej sieci i zasponsorować nas, gdyż my sami nie jesteśmy już w stanie utrzymać całego biznesu.